Ochrana osobných údajov


  • k spracúvaniu Vašich osobných údajov pristupujeme len zákonným spôsobom, profesionálne a citlivo
  • všetky osoby, ktoré prídu do styku s Vašimi osobnými údajmi zo strany prevádzkovateľa, sú náležite poučené o zákonnom zaobchádzaní s nimi a sú zaviazaní mlčanlivosťou
  • získavame od Vás iba tie údaje, ktoré sú potrebné na splnenie účelu, na základe ktorého ste nás kontaktovali, môžete nás kedykoľvek požiadať o zmazanie histórie našej e-mailovej komunikácie, a to e-mailom, písomne alebo osobne
  • spracúvanie Vašich osobných údajov sa vykonáva na právnom základe: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je zákazník, alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti zákazníka v zmysle ustanovenia čl. 6 bod 1 písm. b) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES.

I.
Prevádzkovateľ internetovej stránky www.zeblable.sk


TUAMI s.r.o. (prevádzka Že Bla Ble jazyková škola)
sídlo: Vajanského 2091/2
IČO: 51021331
DIČ: 2120574258


  • prevádzkovateľ získava osobné údaje prostredníctvom internetovej stránky www.zeblable.sk
  • prevádzkovateľa je možné kontaktovať na e-mailovej adrese: info@zeblable.sk alebo telefonicky na čísle: +421944 795 912

II.
Účel spracúvania osobných údajov


  • účelom spracúvania osobných údajov sú predzmluvné vzťahy
  • účelom spracúvania osobných údajov je identifikácia zákazníkov
  • účelom spracúvania osobných údajov je potvrdenie záujmu o službu, a to telefonicky alebo prostredníctvom elektronickej pošty
  • účelom spracúvania osobných údajov sú fakturačné účely a ďalšie úkony spojené s objednanou a poskytovanou službou, vrátane neskoršej komunikácie so zákazníkom (reklamácia, odstúpenie od zmluvy a pod.), ako aj pre potreby vlastného marketingu prevádzkovateľa, pre účely ponúkania služieb, zasielania informácií o službe, a to aj elektronickými prostriedkami (e-mail, sms)

III.
Zoznam spracúvaných osobných údajov


  • prevádzkovateľ spracúva Vaše kontaktné údaje na účely predzmluvných vzťahov, kontaktnými údajmi sú meno, priezvisko, telefónne číslo (na účely potvrdenia objednávky, komunikáciu so zákazníkom), e-mailová adresa (na účely zaslania potvrdenia objednávky a komunikáciu so zákazníkom)
  • údaje za účelom fakturácie sú meno a priezvisko zákazníka, adresa trvalého pobytu

IV.
Dobrovoľnosť poskytnutia osobných údajov


  • prevádzkovateľ získava len tie osobné údaje zákazníkov, ktoré sú potrebné na splnenie záväzkov, ktoré od neho zákazník záujmom o službu očakáva
  • prevádzkovateľ získava osobné údaje od zákazníkov v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich zo zmluvy uzatvorenej medzi prevádzkovateľom a zákazníkom
  • prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutej osoby, a to až do doby jej písomného vyjadrenia nesúhlasu s týmto spracovaním

V.
Zverejnenie údajov


  • prevádzkovateľ získané osobné údaje zákazníkov nezverejňuje
  • prevádzkovateľ je povinný neposkytnúť osobné údaje tretím osobám, nepoužiť osobné údaje na iný než dohodnutý účel, nezneužiť pre svoj prospech alebo prospech tretej osoby

VI.
Podmienky spracúvania


  • prevádzkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov
  • prevádzkovateľ sa zaväzuje, že bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými právnymi predpismi SR a predpismi EÚ
  • prevádzkovateľ zabezpečí likvidáciu osobných údajov dotknutej osoby bezodkladne po obdržaní žiadosti o výmaz osobných údajov (emailom, písomne alebo osobne)

VII.
Práva a povinnosti dotknutej osoby


  • zákazník prevádzkovateľa ako dotknutá osoba je povinný uviesť úplné a pravdivé údaje

VIII.
Poučenie o právach dotknutej osoby


  • dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa vyžadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov alebo právo na obmedzenie osobných
  • údajov, právo namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov
  • dotknutá osoba pri podozrení, že jeho osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov, podľa § 100 Zákona o ochrane osobných údajov


Bratislava 21.5.2018
TUAMI s.r.o.